Ruter

Ruterne til 1/10 Granit Bandit

Svømmeruten 400 m

Svømmerute til triatlonstævne på Bornholm

1/10 Svømmerute til Tri Over Gudhjem

Svømmerute 1/10 Granit Bandit: Der svømmes fra 1 tallet som er startbøjen ud til bøjen ved 2 tallet. Der vendes om bøjen med højre skulder mod bøjen og tilbage igen. Herefter tilbage til start(3) og ud at vende igen om den ydre bøje(4) hvorefter der svømmes mod opstigningen ved trappe(5) som slut/mål. Her vil der være en trappe samt hjælpere til at tage i mod. Der løbes fra molen og ind mod T1.

 

Cykelruten 22.5 km

Cykelrute 1_10 granit bandit

 

Cykelrute 1/10 Granit Bandit: Her bliver havvandet hurtig skiftet ud med sved. Vi lægger ud med tre bakker i streg, for at komme op i højlandet. Op ad den snoede serpentinervej, næste bakke op ad Salenevej og videre til Røbrovej (BobbaBrøddân) . I kommer ind forbi en af Bornholms dejligste skovområder, Røplantage. Fra Rø af går det næste kun nedadbakke, så syren kan blive rystet ud af stængerne inden løbet. I får et glimt af den Bornholmske østkyst fra toppen af Salenevej. Når bunden er nået er det samme vej tilbage til T2. Der cykles en runde. 

Løberuten 4 km

Løberute 1_10 granit bandit

Løberute 1/10 Granit Bandit: Denne rute går fra stævnepladsen på Nørresand, ud langs den smukke redningssti langs kysten 2km ud og 2 km tilbage. Underlaget vil være Trail i form af: grus, sten og jord/mudder. Dvs. stort set ingen asfalt. 

TOG 1/10 løberute TCX eller GPX fil: http://www.strava.com/routes/4368340

 

 

Ruterne til 1/4 Granit Bandit 

Svømmeruten: 950 m

TOG 1:4 & 1:2 GB svømning

Svømmerute 1/4 Granit Bandit: Start inde fra havnebassinet. Der svømmes 1 omgang(modsat 1/2 der svømmer 2 omgange). Opgang fra vandet er ved den røde makering på kortet. Det anbefales men er dygtig svømmer. Ruten omlægges og forkortes i tilfælde af bølger. Mål og opstigning er ved den røde markering hvor der vil være en trappe samt hjælpere til at tage i mod. Der løbes fra molen og ind mod T1.

 

Cykelruten 47.5 km

Tri Over Gudhjem 1_4 cykelrute

Cykelrute 1/4 Granit Bandit: Ruten er den er den samme som 1/2 Granit Bandit. Her cykles dog kun 1 runde. 

TOG ¼ cykelrute TCX eller GPX fil: https://www.strava.com/routes/3658021

Løberuten 11 km

Løberute 1_4 granit bandit 

Løberute 1/4 Granit Bandit: “Kyststien ud og hjem ad samme vej”. Som det fremgår af højdekurven bliver der rigelig med højdemeter, men en fantastisk god udsigt hele vejen. Underlaget vil være Trail i form af: grus, sten og jord/mudder. Dvs. stort set ingen asfalt. Vendepunktet vil være ved “Bornholmerpladsen som er et stort åbent græsareal. Her vil der være depot. 

TOG ¼ løberute TCX eller GPX fil: https://www.strava.com/routes/4368320


 

 

Ruterne til 1/2 Granit Bandit

Svømmeruten 1.9km

TOG 1:4 & 1:2 GB svømning

Svømmerute 1/2 Granit Bandit: Start inde fra havnebassinet. Der svømmes 2 omgange(modsat 1/4 der svømmer 1 omgang). Opgang fra vandet er ved den røde makering på kortet. Det anbefales men er dygtig svømmer. Ruten omlægges og forkortes i tilfælde af bølger. Mål og opstigning er ved den røde markering hvor der vil være en trappe samt hjælpere til at tage i mod. Der løbes fra molen og ind mod T1.

Cykelruten 90.3km 

Cykelrute 1_2

 

Cykelrute 1/2 Granit Bandit: Samme rute som 1/4 Granit Bandit cykelruten. Her cykles 2 runder. Der drejes til højre ved den råde pil på kortet 1. gang. 2 gang passeres den røde pil og der cykles tilbage mod T2

TOG 1/2 Cykelrute TCX eller GPX fil: http://www.strava.com/routes/3658168

Løberute 21.7km

Løberute 1_2 granit bandit

 

Løberute 1/2 Granit Bandit:  ”Kyststien ud og hjem ad samme vej”. Som det fremgår af højdekurven bliver der rigelig med højdemeter, men en fantastisk god udsigt hele vejen. Underlaget vil være Trail i form af: grus, sten og jord/mudder. Dvs. stort set ingen asfalt. Vendepunktet vil være ved molen i Tegn. Der vil være depoter efter 5.5km og 10.5km samt på vej tilbage. 

TOG 1/2 løberute TCX eller GPX fil: http://www.strava.com/routes/4320656

 

Skiftezonen: 

PædagogiskLilleskiftezonekort2016

Like us

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>