Sponsorer

Her er de sponsorer der hjælper med at gøre TOG til en årlig tilbagevendende succes.

Tak

SPONSORER:

Vores to hovedsponsorer ses nedenfor. Det er takket være dem at vi har kunnet hæve vores tri stævne til et højere niveau:
Gøre oplevelsen bedre for deltagerne, tilskuerne og så galt tilbyde pengepræmier til vinderne, hvilket der ikke er mange stævner i landet der kan bryste sig af.

Bech-Hansen & Studsgaard

 

Bech-Hansen & Studsgaard er en af øens største virksomheder, som i rigtig mange år har stået for transport til og fra øen. Virksomheden er samtidig selv utrolig engageret i stævnet og tager del i de forskellige udfordringer på stævnedagen og får på den måde en sjov dag ud af det.

PLBeton

PL Beton har i mange år stået for rene råvarer og bornholmsk håndværk på øen. De er samtidig også en af øens største virksomheder, som har set sig lune på vores stævne og synes at det er et fedt stævne at støtte.

 

Grib Grab blev grundlagt af 3 brødre, i 2000. De designer og udvikler handsker og anden tilbehør til cykling og løb.

GripGrab

Grib Grab har sendt en masse fede sponsorgaver, der vil blive brugt som præmier. Henholdsvis lodtrækning og placerings-præmier.

Løbeshop udbyder virkelig meget fedt udstyr til cykling, løb, triatlon, fitness og lignende.

 

løbeshop

De bidrager med fede sponsor t-shirts, løbesko o.lign. til stævnet.

Øens Marinecenter fik øjnene op for vores stævne sidste år og lige siden da, har de været utrolig gode supportere af stævnet. De støtter os økonomisk, så vi kan udvikle stævnet i den retning det fortjener.

Øensmarinecenter-logo m-note

 

Bornholms Brand forstår virkelig at støtte op om lokale events, da de kan være en kæmpe tiltrækningskraft for øens beboere. De støtter os økonomisk, så vi kan udvikle stævnet.

Bornholms Brand

 

 

 

Inov8 har meldt sig på banen, som sponsor af stævnet, hvilket vi er utroligt taknemmelige for, da det i høj grad er et brand der arbejder for udviklingen af outdoormiljøet, hvilket er en af TOGs hovedmissioner.

inov8-logo-blk

 

 

Som en ny sponsor i år, kan vi præsentere Sebastian Frost, der med inspiration fra den bornholmske natur laver smykker og herunder især ure.

sebastianFrost

 

Uden Jens Møller A/S kunne alle formaliteterne ikke være på plads. Det er dem der hjælper os med skilte og afspærring.

jens_moeller_logo_2_250

 

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere en af Bornholms bedste virksomheder til outdoor aktiviteter som en af vores hovedsponsorer:

EW logo

Eastwind støtter bl.a. med vinderpræmierne, men samtidig vil de også være synlige på selve stævnedagen, hvor de vil give mulighed for at man kan komme ud og prøve deres kajakker og subsurfboards, så inviter venner og hele familien med når du skal deltage, da der også er noget sjovt for dem at tage sig til.

Dernæst er vi rigtig glade for Gudhjems dejlige svømmehal støtter eventet.

gudhjem-svoemmehal

Der sker bl.a. i form af nogle fede præmier til deltagerne..

 

 

The core 4 Health basis for alle-page-001

Restitutionszonen bliver leveret af Forever Living. Vi allieret os med Forever Living der bl.a. er garant super gode  kosttilskud, samt en række andre gode produkter til den aktive atlet. De går rigtig godt hånd i hånd med vores budskab om en sund livsstil og vil derfor være at finde på pladsen under eventet – find hen til deres pavilion for lidt nakkemassage eller for at høre om deres andre produkter.

Det glæder os at det lokalrestaurant miljø også støtter op om projektet.

Dagligbrugsen i Gudhjem har de sidste par år sørget for proviant til alle deltagerne, så de ikke skal gå sultne hjem.

2t02tyoajq2r6xqb

Mostballaden er et fantastik startup der laver yderst velsmagende most, som vi giver til deltagerne og de frivillige der hjælper til.

cdcefa61b7e68e45334f487ffd600b15

 

Fysioform gør rigtig meget for en sund livsstil på Bornholm og det er af den årsag vi er rigtig glade for at have dem som sponsor af vores stævne.

 

Fys

 

Lehnsgaard Rapsolie kom til som sponsor i 2015, hvor de støttede os med en lang serie af deres forskellige produkter.
Lehnsgaard står for bornholmske kvalitets produkter, som er en fed fysisk gave at kunne give, især til de mange atleter der kommer ovrefra.

 

Lehnsgaard Rapsolie

 

Karamelkompagniet sørger for nogle super lækre karameller til deltagere og frivillige.

Sponsor til Bornholms største triathlonstævne

Sponsor til Bornholms største triathlonstævne

 

 

Like us

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>